Over Ons

AA-Dak B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht op 12 juni 2003.

Onze focus ligt op de pannenbedekking van daken, maar om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen denken wij graag mee in het totaalplaatje. De onderconstructie (dakplaten en prefab kapconstructies) en de afwerking aan de buitenzijde rondom het dak, zoals loodgieters- en timmerwerkzaamheden, zijn enkele voorbeelden van opdrachten die wij graag voor u verzorgen.
AA-Dak B.V. staat voor kwaliteit, zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt. Wij blijven achter de door ons verwerkte producten en diensten staan en zorgen er elke keer weer voor dat iedere klant tevreden is. Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden, heeft u geen omkijken meer naar uw dak. Dat is de kracht van AA-Dak B.V. Dan hebben we bereikt wat we willen bereiken, een perfect eindresultaat.
Een goed eindresultaat begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Door vooraf het juiste advies te geven helpen wij u de juiste materialen en verwerkingen te kiezen en zorgen wij in samenspraak met u voor een hoge kwaliteit en het juiste gewenste eindresultaat.

Kantoorpand

Litserstraat 66 5275 BX  Den Dungen

(073) 594 36 80

info@aa-dak.nl

Dennis van der Aa

Directeur, Verkoop, planning en werkvoorbereiding

06 21547012

dennis@aa-dak.nl

Frans van der Aa

Bouwbegeleiding en Advies

Maarten Spierings

Calculatie en Werkvoorbereiding

06 55133589

maarten@aa-dak.nl

Vincent Peters

Uitvoering

06 20084838

vincent@aa-dak.nl

Walter van ‘t Westende

Administratie

walter@aa-dak.nl

Als u twijfelt over de conditie van uw dak:

laat AA-Dak B.V. een gratis dakinspectie uitvoeren!!

Klik hier voor een gratis dakinspectie